[Europrojektovanie - príprava a riadenie projektov pre fondy európskych spoločenstiev] - Šímová, Dana
Recenzia na monografiu Dagmar Lesákovej : Europrojektovanie....Autorka D. Lesáková sa zaoberá problematikou sektorových operačných programov, typológiou štrukturálnych fondov, praktickými otázkami projektovania, otázkami verejného obstarávania a koncepciou finančného riadenia projektov. Prínosom je aj slovník terminologických pojmov k štrukturálnym fondom.