Reklamácie ako príčina konfliktov v distribučných kanáloch - Dzurová, Mária
Pojem distribučný kanál. Reklamácia ako príčina konfliktov. Evidencia a vybavovanie reklamácií. Algoritmus riešenia reklamácií. Analýza reklamácií. Spôsoby riešenia reklamácií. Typové príklady reklamácií. Špecifické reklamácie. Outsourcing a reklamácie. Reklamácie v dodávateľskom reťazci.