Čestný titul doctor honoris causa Václavovi Klausovi - Sivák, Rudolf, 1955-
Na slávnostnom zasadnutí Vedeckej rady Ekonomickej univerzity v Bratislave bol dňa 7.10.2004 udelený čestný titul doctor honoris causa Ekonomickej univerzity v Bratislave prof. Ing. Václavovi Klausovi, CSc., prezidentovi Českej republiky. Život a dielo Václava Klausa.