Komparace přístupu k oceňování finančních aktiv a jejich vliv na vykazování výkonnosti podniku - Sedláček, Jaroslav
Základné účtové princípy, ktoré vstupujú do oceňovacích metód v jednotlivých krajinách. Teoretické prístupy k oceňovaniu finančných aktív. Komparácia prístupov k oceňovaniu finančných aktív. Použitie princípu opatrnosti v oceňovaní finančných aktív.