Alternatívne investície hľadanie pridanej hodnoty - Bohyník, Róbert
Základné znaky alternatívnych investícií. Viacero možností investícií do alternatívnych aktív, ktoré nielen inštitucionálni, ale aj súkromní investori posudzujú pri rozhodovaní a alokovaní svojich finančných zdrojov. Alternatívne aktíva: Indexové fondy, nehnuteľnosti, venture capital spoločnosti, neverejne obchodované spoločnosti, spoločnosti v núdzi a zbankrotované spoločnosti, komodity a iné. Minimálny objem investície.