Nová Bazilejská dohoda o kapitáli (Basel lI) a jej vplyv na prístup k lacnejším úverom - Sysáková, Viera
Kapitálová primeranosť ako jedno z pravidiel obozretného podnikania bánk. Definícia ukazovateľa kapitálovej primeranosti. Základné pravidlá kapitálovej primeranosti. Basel II - súbor pravidiel o kapitálovej primeranosti pre medzinárodne činné banky.Tri základné piliere vykazovania rizík podľa Basel II. Hlavné prínosy Basel II.