Keď sa haker "pokazí", stane sa zločincom - Poliak, Ján
Hakeri - experti na softvérové a komunikačné systémy a ich činnosť.Nebezpečie využitia schopností hakerov kriminálnymi živlami. Phishing - krádež súkromnej, cieľovej informácie patriacej jednotlivcovi. Phishmani a zasielanie falošných e-mailov. Ohrozené súkromné vklady na bankových účtoch. Obrana proti phishingom- zavedenie systému na overovanie pravosti zaslaného e-mailu.