Výnos, majetok a informácie - Škriniar, Pavel, 1979-
Správa dôchodkovýc a podielových fondov má viacero spoločných čŕt. Aj keď ide o dva odlišné typy finančných produktov, zákony im prikazujú, ako môžu a ako nemôžu narábať s majetkom investorov. Legislatívne vymedzenie, kam môžu fondy nasmerovať svoje zverené prostriedky. Majetok fondov. Výnosy fondov. Informačné povinnosti.