Manažerský barometr měřil outsourcing - Čábelová, Lenka
Výsledky štúdie Manažérsky barometer o využívaní outsourcingu americkými a európskymi nadnárodnými spoločnosťami. Zabezpečenie podporných procesov firmy formou outsourcingu. Miera návratnosti investícií. Efektivita outsourcingu z hľadiska nákladov. Predmet outsourcingu . Bezpečnosť a diskrétnosť.