Investuje Slovensko dosť do informačných technológií ?
Vplyv informačných technológií (IT) na ekonomický rast a zamestnanosť. IT ako jedno z najdynamickejšie sa rozvíjajúcich odvetví svetovej ekonomiky. Slovensko nedosahuje veľký pokrok v porovnaní so sledovanými krajinami. Zamestnanosť v IT sektore a jej pomer k celkovej zamestnanosti v SR. IT sektor u nás, prosperujúce firmy, vysoké mzdy v porovnaní s ostatnými odvetviami. Štát by mal venovať maximálnu pozornosť rozvoju infraštruktúry IT sektora vrátane investícií do vedy a techniky, ľudských zdrojov, rozšírenia prístupu na internet a iných služieb.