Prínos IT očami manažérov - Sudzina, František
Pre vyspelé ekonomiky 21. storočia už nie je podstatné zvyšovať efektivitu manuálnej práce, dnešná globálna konkurencia súvisí s využívaním informačných technológií, organizačnými zmenami a rastom produktivity. Úspech v biznise závisí od informačných systémov. Vplyv investícií do IT na výnosy očami manažérov firiem v SR. Výskum potvrdil potrebu nakupovať IT.