Vývoj směnitelnosti české koruny - Nesládková, Markéta
Prijatím nového devízového zákona v ČR 1.10.1995 nastávajú zmeny v oblasti externej zameniteľnosti koruny. Proces zavádzania zameniteľnosti českej koruny. Vnútorná zameniteľnosť koruny. Vonkajšia zameniteľnosť koruny. Výhody, ale aj mnohé úskalia, ktoré prináša zameniteľnosť. Úvaha o správnom načasovaní zavedenia externej zameniteľnosti koruny. Zhodnotenie tohto stavu.