Daňová reforma 2004 - plusy a mínusy - Burák, Emil
Ako správne stanoviť dane. Daňové kánony Adama Smitha. Efektívnosť verzus spravodlivosť. SR zaviedla od 1. 1. 2004 revolučnú daňovú reformu, ktorá znamená výrazný posun dopredu z hľadiska zjednodušenia daňového systému a zrovnoprávnenia zníženia daňových sadzieb medzi zdaňovaním fyzických a právnických osôb. Tri piliere daňovej reformy.