Marketingový prieskum spokojnosti zákazníkov s kvalitou služieb poskytovaných spoločnosťou Východoslovenská energetika, a.s. - Polák, Matej
Pojem spokojnosť zákazníkov a zákaznícky orientovaná spoločnosť. Súčasný stav v obchode s elektrickou energiou. Marketingový prieskum na zistenie spokojnosti zákazníkov s kvalitou služieb. Výsledky marketingového prieskumu.