Opce a opční listy a jejich účetní zobrazení u podnikatelských subjektů - Strouhal, Jiří
Pokračovanie z č. 12/2004. Zaistenie pomocou opcií - hedging. Členenie opčných kontraktov: obchodovanie, hedging. Vykázanie hedgingu podľa IFRS 1. Opčný list - odvodený cenný papier, tzv. warrant. Opčné listy a česká právna úprava. Účtovné aspekty opčných listov. Opčné listy a zákon o daniach z príjmov.