Analýza potrieb zákazníka ako konkurenčná výhoda - Gurský, František
Východiská úspešnej realizácie marketingu. Prvky tvoriace "vzťahy so zákazníkom". Analýza podstaty a výsledku budovania dobrých vzťahov so zákazníkom. Proces komunikácie s dodávateľmi. Činitele pôsobiace na tvorbu a pestovanie dobrých vzťahov so zákazníkom.