Telekomunikácie idú cestou širokého pásma - Ondrovič, Vladimír
Telekomunikačná a výpočtová technika zaznamenala za štvrťročie búrlivý rozvoj. Novým smerom vývoja sú širokopásmové služby. Čo sú širokopásmové služby a ich význam v modernizácii ekonomiky a spoločnosti. Slovensko pracuje na vlastnej národnej stratégii rozvoja širokopásmových služieb. Situácia na Slovensku v oblasti implementácie regulačného rámca. Konkurenčné prostredie v oblasti telefónnej služby na pevných sieťach v praxi neexistuje, voľná súťaž je stále ilúziou.