Zahraniční investori v slovenských mliekarňach - Ubrežiová, Iveta
Pri porovnaní spotreby mliečnych výrobkov v rámci krajín Európskej únie máme na Slovensku značné rezervy. Východiskové nariadenia pre našu legislatívu. Významné zahraničné akvizície. V mliekarenskej produkcii u nás vedie taliansky a nemecký kapitál. Výhody slovenského trhu.