Podnikateľské prostredie a informačná spoločnosť - Štefanec, Ivan
Akú úlohu hrá informatizácia a info-komunikačné technológie v rozvíjajúcom sa Slovensku. Index podnikateľského prostredia Slovenska. Medzinárodné porovnanie Slovenska podľa Svetového ekonomického fóra. Potreba konsolidovanejšej stratégie celkového procesu informatizácie na Slovensku, slabá vládna podpora. Širokopásmové pripojenie v krajinách OECD. Internet v nových krajinách EÚ. Verejné IT projekty v SR. IT v malých a stredných podnikoch. Budovanie znalostnej ekonomiky.