Budeme patriť k informatizovanej Európe ? - Prokopovič, Pavol
Slovensko sa hlási k európskej iniciatíve eEurope+, ktorá definuje ciele pre členské krajiny EÚ. Základné súvislosti sumarizoval minister P. Prokopovič na odbornej konferencii (Bratislava, 5. 10. 2004). Prvá priorita: digitálna gramotnosť. Dostupnosť a bezpečnosť internetu. Moderné verejné služny on-line. Príprava návrhu finančnej podpory občanom a podnikateľom pri kúpe počítača, ktorý bude pripojený na internet. Odstránenie nesystémovosti.