Webmarketing alebo ako prezentovať firmu na internete - Mravčák, Michal
Prezentácia firmy na webe je dôležitým prvkom modernej marketingovej komunikácie s klientom. Internetový marketing a jeho flexibilita. Efektívna prezentácia.