Zimná turistická sezóna : šance a rezervy - Novacká, Ľudmila, 1953-
Cestovný ruch na Slovensku v zime. Možnosti v lyžiarskych strediskách v SR. Štrukturálne fondy na pomoc cestovnému ruchu na Slovensku. Šedá ekonomika v cestovnom ruchu.