Lobing ako služba a povolanie - Levíček, Jan
Z histórie pojmu "lobing", obsah pojmu. Profesionálni lobisti obhajujú záujmy svojho klienta za úplatu. Lobing nespočíva v korupcii, ale v poctivej príprave argumentov a dobrej znalosti rozhodovacích procesov. Kedy si najať lobistu. Význam lobingu.