Nutnosť aplikácie informačných systémov a technológií v procese vzdelávania účtovníkov - Látečková, Anna
Široké možnosti uplatnenia informačných systémov a technológií (IS/IT) v praxi i vo výučbe účtovníctva. Analýza a možnosti uplatnenia účtovného softvéru v procese vzdelávania a to nielen jeho využitie pre výučbu jedného predmetu, ale ako integrované prepojenia s viacerými predmetmi. Programy, ktoré sú v súčasnosti aplikované vo výučbe účtovníctva: výučbové a komerčné. Účtovný softvér ako súčasť automatizovaného podnikového informačného systému, t.j. súčasť ekonomického softvéru.