Japonsko nabírá dech - Fürst, Rudolf
Japonsko ako moderná ázijská veľmoc. Vplyv ázijskej ekonomickej krízy (1997-1998) na japonskú ekonomiku. Vzťah Japonska k susedným ázijským štátom. Japonský nacionalizmus. Nárok Japonska na zastúpení v Rade bezpečnosti OSN.