Pro japonské malé a střední podniky je ISO 9001:2000 polyfunkčním nástrojem s řadou výhod - Takakusa, Hideo
Japonské malé a stredné podniky využívajú výhody vyplývajúce z implementácie systému manažmentu kvality (QMS) na základe normy ISO 9001:2000. Vzory využitia ISO 9001:2000. Rôzne implementácie - rôzne výhody. Použitie QMS na úrovni vedenia spoločnosti. Ako produktívnejšie využívať ISO 9001:2000. Zviditeľnenie systému.