Ako formovať firemnú kultúru ? - Obdržálek, Peter
Definícia pojmu "firemná kultúra". Je kultúra merateľná ? Proces formovania a riadeného rozvoja firemnej kultúry. Ak chce byť spoločnosť úspešná v oblasti jednoduchých a rýchlych služieb, musí vzniknúť jasná spojitosť firemnej ideológie a obchodných cieľov. Riadené formovanie firemnej kultúry.