Štruktúra vzdelávacích projektov outdoor - Hanuš, Radek
V posledných rokoch prežíva rozvoj vzdelávacia oblasť, označovaná outdoor. Outdoor activities a jeho tri samostatné špecifické oblasti : outdoor recreation, outdoor education, outdoor therapy a ich ciele. Z týchto vymedzených oblastí sa potom najčastejšie v profesionálnej praxi pre potreby firiem či klienta používajú: outdoor fun, outdoor management training, outdoor assessment center.