Práca v Európskej únii - Dobiášová, Ingrid
Najviac žiadané profesie a kvalifikácie v krajinách únie. Ako si nájsť prácu v zahraničí. Uzatvorenie zmluvy. Zásady pre získanie povolenia na pobyt v krajinách EÚ. Podmienky práce a bývania vo vybraných krajinách EÚ.