Letisko Bratislava čaká expanzia - Habánová, Želmíra
Letisko Bratislava sa chce zamerať na nízkonákladovú dopravu a na nákladnú leteckú prepravu. Pri zohľadnení výhodnej polohy v spádovej oblasti, ktorá má viac ako 13 miliónov obyvateľov, niet o budúcej expanzii letiska Bratislava nijakých pochýb. Rastúci počet cestujúcich - odpoveďou bude nový terminál.