Sector of small and medium enterprises in Poland - Kisiel, Roman
Upozornenie na význam malých a stredných podnikov v poľskej ekonomike. Nutnosť prijatia niektorých opatrení, ktoré by umožnili lepší rozvoj tohto sektora a jeho konkurencieschopnosť. Prínos sektora malých a stredných podnikov. Dôležitosť sociálnej a politickej úlohy, ktorá vyplýva jednak z utvárania zvláštnej spoločenskej skupiny majiteľov malých a stredných firiem a tiež vo flexibilnom vytváraní nových pracovných príležitostí. Význam malých a stredných podnikov v zahraničnom obchode Poľska. Podpora sektora malých a stredných podnikov v Poľsku.