Postavení sociální reklamy v České republice - Parkerová, Daniela
Vymedzenie sociálnej reklamy a sociálneho marketingu. Špecifiká marketingu neziskových organizácií. Postavenie sociálnej reklamy v USA. Sociálna reklama v Českej republike. Charakteristika a niektoré vybrané problémy. Etika a právo v sociálnej reklame. Reklamná kampaň pre spoločnosť BESIP a kampaň SOS Potopa, ktoré boli určené pre obyvateľov postihnutých povodňami v roku 1997.