Používání optimalizačních metod v praxi - studie v podmínkách ČR - Plevný, Miroslav
Optimalizačné metódy v modernej ekonómii. Štúdia využivania optimalizačných metód vo firmách v ČR. Formulácia konkrétnych otázok s cieľom získať informácie o rôznych typoch optimalizačných postupov, používaní kvantitatívnych postupov pre podporu rozhodovania vo firme. Oboznámenosť s metódami. Používanie metód v podnikoch. Oblasti, kde boli sledované nástroje a techniky aplikované. Prehľad typov programového vybavenia. Závery výskumu.