Podporu z eurofondov možno získať aj v Bratislavskom kraji - Križanský, Patrik
Bratislava je už súčasť bohatšej Európy, nie je oprávnená čerpať finančnú pomoc na základe regionálnej politiky EÚ rovnakým spôsobom ako zvyšok krajiny. Možnosti predkladania podnikateľských projektov pri finančnej podpore z Bruselu pre Bratislavský kraj. Podnikateľov sa týkajú dve opatrenia z Jednotného programového dokumentu - opatrenie na rozvoj malého a stredného podnikania a opatrenie na rozvoj podnikateľských aktivít a služieb v oblasti cestovného ruchu a rekreácie. Finančná podpora projektov zameraných aj na vzdelávanie a zvyšovanie kvalifikácie pracovníkov a zamestnancov.