Vyšetrovacie právomoci Protimonopolného úradu SR - Ščevovichova, Monika
Aké sú práva a povinnosti podnikateľského subjektu pri inšpekcii z Protimonopolného úradu SR : rady a názorné príklady. Inšpekcia vykonávaná Európskou komisiou. Zásada "legal privillege". Sankcie za odmietnutie spolupracovať.