Ako oživiť infraštruktúru a verejné služby - Kiselica, Dalibor
Prepojenie verejného a súkromného sektora pri rozvoji infraštruktúry a verejných služieb na zmluvnom základe je základnou myšlienkou projektu Verejné a súkromné partnerstvo (Public Private Partnership - PPP). Umožňuje financovanie štátnych projektov aj zo súkromných zdrojov. PPP v jednotlivých krajinách.