Hlukové mapy dostupné verejnosti - Šimna, Ľubomír
Vyššia ochrana obyvateľov a krajiny pred zdrojmi vonkajšieho hluku. Od 1. februára 2005 nadobudol účinnosť Zákon o posudzovaní a kontrole hluku vo vonkajšom prostredí a o zmene zákona NR SR č. 272/1994 Z.z. o ochrane zdravia ľudí. Nevyhnutnosť vzniku nového zákona. Definície, úlohy a zameranie zákona. Hlukové mapy.