Liberalizácia otvára nové možnosti - Filin, Juraj
Slovenské elektrárne, a.s. v procese reštrukturalizácie. Náplň, priority a etapy reštrukturalizácie. Plánované zmeny v organizácii, zníženie počtu pracovníkov. Postupné odstavenie dvoch blokov jadrovej elektrárne v Jaslovských Bohuniciach v rokoch 2006 a 2008. Budúcnosť jadrovej energetiky na Slovensku. Rozhovor s riaditeľkou odboru komunikácie SE Janou Kaplanovou.