On computer-mediated communication in business and academic environment, a brief overview - Kašičková, Šárka
Moderné trendy počítačovej komunikácie a akademickom a podnikateľskom prostredí, predovšetkým zameranie na e-mail a chat a tiež i na počítačovú konferenciu. Problematika medzi písaním a hovorenou rečou. Špecifické črty počítačovej komunikácie. Závery z výskumných štúdií konkrétne funkciie e-mailu. Perspektívy využitia počítačovej komunikácie.