Nový register obyvateľov - Dubčák, Anton
Potreba registra obyvateľov. Historické sčítavanie (registrovanie) ľudí. Zákonné úpravy pobytu obyvateľstva. Register obyvateľov a informačný systém verejnej správy. Súčasný stav registra obyvateľov. Nový register - inovácie, nová technológia. Obsah registra. Poskytovanie údajov.