Vývoj zahraničního obchodu s environmentálním zbožím v České republice - Tošovská, Eva
Dynamický nárast záujmu o tzv. "environmentálny tovar" podnietil Svetovú obchodnú organizáciu (WTO) začať rokovať o negociácii, resp. eliminácii colných taríf a netarifných bariér pre environmentálny tovar. Prezentácia výsledkov zahraničného obchodu s environmentálnym tovarom v Českej republike v rokoch 1993 až 2002. Dovoz, vývoz a podiel na celkovom dovoze a vývoze. Colné zaťaženie environmentálneho tovaru.