Starnutie populácie Slovenska a jeho gendrový rozmer - Potančoková, Michaela
Proces starnutia. Starnutie populácie Slovenska v období rokov 1950 - 2001. Feminizácia života v starobe. Staršie obyvateľstvo. Bývanie seniorov. Stratégie a postoje seniorov k starobe. Gendrové rozdiely v starostlivosti o staršie osoby.