Malé predajne strácajú dych - Hinková-Dibarborová, Andrea
Prezentácia výsledkov prieskumu Shopping Monitor 2004/05, ktorý realizovala spoločnosť GfK Slovakia. Zmena nákupných preferencií od roku 2003. Porovnanie so situáciou v Českej republike.