Novela postupov účtovania pre poisťovne - Meluchová, Jitka, 1965-
Opatrenie č. MF/10551/2004-74 nadobudlo účinnosť 1. 1. 2005. Mení sa ním a dopĺňa opatrenie č. 22212/2002-92, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účtovania a rámcovej účtovej osnove pre poisťovne, pobočky zahraničných poisťovní, zaisťovne, pobočky zahraničných zaisťovní a Slovenskú kanceláriu poisťovateľov. Pôsobnosť opatrenia sa rozširuje aj na účtovné jednotky, ktorými sú zdravotné poisťovne.