Globalizácia a jej možné negatívne vplyvy na ekonomiku a spoločnosť - Vravec, Ján
Ekonomické a sociálne aspekty, ktoré prináša proces globalizácie. Globalizačné vplyvy na voľný trh tovarov a služieb. Vplyv globalizácie na finančné trhy a sociálne a ekologické prostredie. Negatívne vplyvy a aspekty, ktoré je nevyhnutné identifikovať, analyzovať a eliminovať na najnižšiu možnú mieru.