Značkové liehoviny sú skôr darčekom - Košťál, Daniel
Situácia na trhu s alkoholom na Slovensku. Nízka informovanosť o alkoholických nápojoch. Preferované druhy alkoholu. Tradičné liehoviny, ich cena, kvalita a vzhľad. Miesta predaja sortimentu alkoholických nápojov. Inovačné trendy do budúcnosti.