Psychologické a sociologické aspekty v managementu - Brodský, Zdeněk
Rozdielnosť riešení a schopnosti prístupu riešení problémov manažmentom a to vo verejnom a súkromnom sektore. Výskum s názvom Psychologické a sociologické aspekty v manažmente vo verejnej správe má za cieľ zmapovať súčasný stav manažmentu vo verejnej správe v ČR z hľadiska aplikácie psychológie a sociológie v riadení a porovnať stav s komerčným sektorom. Výsledky prieskumu. Spôsob motivácie podriadených. Riešenie konfliktných situácií. Rozvoj schopnosti. Hodnotenie pracovníkov. Hodnotenie silných a slabých stránok podriadených.