Vývoj makroekonomických ukazovateľov v SR 1993-2003 (dokončenie) - Kafková, Eva
Vývoj komerčného poisťovníctva v rokoch 1993-2003. Charakteristika komerčného poisťovníctva prostredníctvom vybraných ukazovateľov. Vývoj predpísaného poistného. Vývoj poistenosti. Herfindahl-Hirschmanov index v odvetví poisťovníctva na Slovensku. Objem technických rezerv poisťovní v SR za obdobie 1997-2003. Vývoj investičnej aktivity poisťovní v rokoch 1997-2003. Objem investícií členských poisťovní SAP v rokoch 1996-2003.