Činnost a organizační struktura reklamní agentury - Jindra, Petr
Definícia pojmu reklamná agentúra. História vzniku reklamných agentúr.Typy agentúr a ich činnosť. Organizačná štruktúra agentúry. Ľudia od reklamy. Získavanie klientely.