Jak vzniká logo a jeho význam - Albrechtová, Jitka
Logo a jeho význam. Corporate identity a grafický manuál. Právna ochrana loga. Požiadavky na správne logo. Písmo, tvar a farby. Príklady rôznych lóg v Čechách a v zahraničí.